Bejelentés


Sóbarlang Gyöngyösön Dr. Vincent Sóbarlang gyógyulási lehetőség légúti bet


Ingyenes Angol online nyelvtanfolyam kezdőknek és újrakezdőknek. Ráadásul most megkapod ajándékba A Hatékony Angol Tanulás Titkai tanulmányom.

Vélemények a Sóbarlangról

Feladó: Ilona

Vélemény: Kislányom közösségbe kerüléskor rendszeresen felsőlégúti panaszokkal küzdött. Fül-orr-gégész orvos javaslatára jöttünk el a Dr. Vincent Sóbarlagba. Itt kellemes a légkör, szép a környezet. Az üzemeltetők segítőkészek és rugalmasak. Kislányom itt meggyógyult, pedig a hosszabb gyógyszeres kezelések nem segítettek. Amióta ide járunk, gyermekem ritkábban betegszik meg, jobban alszik és kiegyensúlyozottabb. Az árakkal is meg vagyunk elégedve, köszönjük a +1 alkalmat és a finom cukorkát.

Gyöngyös, 2010. október 25.

Feladó: Beáta

Vélemény: A gyerekek allergiások illetve gyakran hurutosan köhögnek. A körzeti orvosi rendelőben hallottam a sóterápia jótékony hatásáról. A gyerekek szívesen játszanak itt, jól érzik magukat a kellemes zene, mese mellett. Jó hatással van a sóbarlang a szervezetükre, ritkábban betegek, a köhögésük is hamarabb megszűnik.

Gyöngyös, 2010. október 26.

Feladó: Gabriella

Vélemény: Orvosi javaslatra gyermekem felső légúti megbetegedése miatt jöttünk el a Dr. Vincent Sóbarlangba,ahol kellemes a környezet, abszolút gyermekbarát, rugalmas a kiszolgálás és nem utolsó sorban nagyon hatásos.

Gyöngyös, 2010. október 28.
Ingyenes honlapkészítő
Profi, üzleti honlapkészítő
Hirdetés   10
Végre értem amit angolul mondanak nekem, és megértik amit mondok.

KÖSZÖNÖM NOÉMI!