Bejelentés


Sóbarlang Gyöngyösön Dr. Vincent Sóbarlang gyógyulási lehetőség légúti bet


Ingyenes Angol online nyelvtanfolyam kezdőknek és újrakezdőknek. Ráadásul most megkapod ajándékba A Hatékony Angol Tanulás Titkai tanulmányom.

A természetes sókristályról

A Dr. Vincent Kft. által forgalmazott kősókristály természetes, tiszta, adalékanyagoktól és színezékektől mentes. Az allergiás betegségek szempontjából ez különösen értékes előny.

Hogyan használjuk otthonunkban a természetes kősókristályt?
Terítsük szét viszonylag nagy felületre! Például, rakjuk lapos fonott kosárba. Mivel a kősókristályról apróbb darabok pereghetnek le, használjunk alá természetes vászon alátétet!

Hová helyezzük a kősókristályt?
Abba a szobába, ahol az egyén a legtöbbet tartózkodik. Például, ahol alszik, dolgozik, játszik. Alváskor lehetőleg helyezzük a fejünk magasságába a kosarat.

Hová helyezzük a nagy sótömböket?
Hálószobába, nappaliba, étkezőbe, gyerekszobába, műszaki berendezések közelébe. A sóhatás mellett a negatív ionizációs erejét emelem ki, amely közömbösíti az elektroszmogot, harmóniát teremt. Jobban alszunk, gyermekünk nyugodtabban játszik.

Mennyi sókristályra van szükségünk?
Nem csak a súly, hanem a felület is lényeges. Igyekezzünk úgy kirakni a sót, hogy a levegővel minél nagyobb felülettel érintkezzen. 10 m2 szobába minimum 5-10 kg sót javaslunk.

Hatékony légúti betegségekben az otthon elhelyezett kősókristály?
Igen! Bár hatékonysága nem mérhető a Dr. Vincent Sóbarlang erejével. A Sóbarlangban több tonnányi sót használunk, otthon kilónyi mennyiségekről beszélünk. Mégis fontos, hiszen ott tisztítjuk a levegőt, ahol a beteg a mindennapjait éli, ahol sok időt eltölt. Jól kiegészíthetjük a Sóbarlang kúraszerű használatát is az otthon elhelyezett sóval. Lényeges a szerepe a betegség megelőzésében. Ahol például az egyik gyermek asztmás, a másik gyermek is ezt a levegőt lélegezve be, kisebb eséllyel betegedhet meg.

A fürdősóról, inhaláló sókristályról
A kősókristály feloldódását követően az edény, fürdőkád alján szürke színű üledék maradhat. Ez a természetes kősókristály magas egyéb ásványi anyag és nyomelem tartalmának köszönhető. Emiatt az ebből a sóból készült fürdő különösen jótékony hatású lehet bőrgyógyászati allergiás állapotokban, és ízület panaszok esetén.  Fürdősónak, inhaláló sónak az apróbb darabokat használjuk! 10 liter vízhez 1-3 evőkanál mennyiséget javaslunk!

Nem árt annak sem, aki egészséges?
Válaszommal a megelőzést érintő kérdésre utalok. Bárcsak minden lakásban ott lenne az ágyak mellet, a nappaliban, a televízió, a számítógép mellet! Kevesebb allergiás beteg lenne, jobban aludnánk, immunrendszerünk teljesebben működne!

Hogyan tartsuk tisztán a kősókristályt? Hová ne helyezzük a kősókristályt?
Takarításkor elegendő szárazon, tollseprűvel portalanítani. Nagytakarításkor vízzel befújhatjuk nedves ruhával a felületét áttörölhetjük. Nedves, vizes helyre ne helyezzük, mert nedvesség hatására a só elporlik.

Javallat
Figyeljünk, hogy a só a szájba, szembe ne kerüljön! Ha szájba kerül, vízzel öblítsük ki, ha szembe kerül, langyos bő vízzel mossuk le!
Ingyenes honlapkészítő
Profi, üzleti honlapkészítő
Hirdetés   10
Végre értem amit angolul mondanak nekem, és megértik amit mondok.

KÖSZÖNÖM NOÉMI!